Simplitate

Simplitatea la o femeie.
Simplitatea înseamnă eleganță. Simplitatea mă cucerește de fiecare dată, mai ales la o femeie.
Ai văzut cum la nunți sau la baluri, femeile se fardează, se îmbrobodesc precum bradul de crăciun? De ce? Ca să atragă atenția, ca să fie mai frumoase?
Ei bine.. atenția mi-o atrag (inevitabil ca un brad luminos de crăciun), însă ce simt în interior este doar repulsie.
Pentru că eu iubesc simplitatea.
Iubesc femeia care se îmbracă simplu, cu o bluză normală, care nu se fardează și nu îi este rușine de felul în care arată. Care citește, care se folosești de timpul ei pentru a ajunge undeva, pentru a face ceva, nu pentru a-l consuma inutil pe site-uri de socializare sau în fața oglinzii.
Iubesc simplitatea unei femei care nu se fardează și care își acceptă lipsurile fără să le acopere cu un strat gros de fond de ten. Iubesc simplitatea la o femeie pentru că simplitate înseamnă eleganță.
Cu cât suntem mai simpli, cu atât suntem mai puri, mai naturali, mai autentici. Nu avem nevoie de etichete pentru a arăta cine suntem, pentru că în aglomerația asta și așa nu le mai vede nimeni.
Nu ești firmele pe care le porți. Nu ești postările pe care le pui pe Facebook. Nu ești poza ta de la profil. Nu ești mașinile pe care le conduci. Nu ești telefonul pe care îl deții. Nu ești posesiunile pe care le-ai acumulat.
Pentru că un om care încearcă să impresioneze cu asta, se folosește de aparențe pentru a prospecta ceva, pentru că înăuntru nu are nimic.
Știu, am trecut de la femei la telefoane mobile, însă ideea se menține. Cu cât ești mai simplu, cu cât ai mai puține lucruri, cu atât o să fii mai fericit. Cu atât o să fii mai productiv și o să te dezvolți.
Pentru că.. eliminând lucrurile ce nu sunt importante, facem loc celor ce sunt cu adevărat importante și aduc valoare în viața noastră.

Simplitatea este esențială. Mai ales dacă vrei să ieși în evidență în acestă lume care se concentrează doar pe mai mult, doar pe non-valori, doar pe grabă.
Ieși în evidență prin simplitate, ce frumos sună..
Prin simplitate ajungi acea persoană din copilărie de care îți este dor uneori, acea persoană care se bucura la cel mai mic lucru și era tot timpul cu zâmbetul pe buze. Acea persoană cu sentimente sincere, cu o gândire inocentă și cu multă energie și pasiune.
Acea persoană se află încă în interiorul tău, trebuie doar să îi faci loc să iasă la suprafată.. și asta o poți realiza doar prin… simplitate.
 http://1cartepesaptamana.ro/despre-simplitate  aici veti gasi mai multe lucruri.sper sa va placa acest mic fragment

Comentarii

Laura a spus…
Ai dreptate!
Bejenaru Gabriela a spus…
asa este laura,o primavara cat mai frumoasa plina de bucurie si implinire.
Unknown a spus…
Foarte fain si adevarata! :)