dragostea este misterul intre doi oameni, nu asemanarea dintre ei

Dragostea este un sentiment foarte deosebit, unic si mirific. Dragostea este un sentiment care leaga doi oameni, oricat de mare sau mica ar fi distanta intre ei doi. Dragostea nu tine cont de nimic, ea doar iubeste. Dragostea ne invata mult si invata multe de la noi. In dragoste nu te poti plictisi niciodata, pentru ca in fiecare zi descoperi ceva nou la cel de langa tine. Astfel povestile de dragoste reusesc sa isi pastreze aceeasi intensitate chiar si cu trecerea timpului, pe care o aveau la inceput. Ai trait si tu o astfel de poveste de dragoste?
Cand exista iubire intre doi oameni, o iubire sincera, ei sunt foarte atenti unul la celalt, neintentionat se studiaza reciproc si astfel devine relatie lor tot mai interesanta pe zi ce trece. Daca aceste “mistere” ar disparea, si legatura creata de dragoste intre ei s-ar rupe. Ar ajunge si ei parte a banalului, a lucrurilor obisnuite care ii inconjoara. Dar acest mister, pastreaza intensa flacara dragostei, o hraneste si cateodata o face sa si creasca. Nu degeaba se spune ca dragostea e plina de surprize, descoperind in fiecare zi ceva nou despre partener, in realitate descoperi ceva nou despre lume, despre tine. Asadar sa ne luptam sa avem si de acum povesti de dragoste la fel de frumoase, mentinute in lumea mirifica de catre misterul care ne leaga!



Comentarii

Anonim a spus…
Iubirea este cea mai puternica forta din univers.
Alena a spus…
Dragostea te ajută să fii tu însuţi şi, în acelaşi timp, să te reinventezi constant :) Pentru a fi iubit, pentru a te oferi, trebuie să te iubeşti tu pe tine şi să nu te plictiseşti cu tine, astfel îi vei oferi celuilalt o persoană mereu nouă...misterul necesar...
Foarte faină postarea! :)
el Cid a spus…
Dragostea dragostea...si tot ce ramane in urma ei... e gol.
nakudo a spus…
dragostea este cea care ne tine in viata.Cand iubesti cu adevarat daruiesti mult si te surprinzi cate trairi si lucruri noi faci,lucruri de care nu te-ai crezut capabila.tineretea inimii vine din iubire.frumusetea chipului din interior .cu cat iubim mai mult si santem iubiti cu atat santem mai frumosi.Dragostea nu tine cont de3 conveniente,de varsta,de distante...dragoste spune inimii sa ceara...si universul mereu nou ne primeste cu bratele deschise.dragostea este cea care ne da viata..si asa este nu e rutinanta niciodata...ci poate fi mereu intensa..pentru asta trebuie facute alegeri corecte si sa renunti la cele proaste.fascinant de profund draga gabriela.santeti un cuplu pe cinste..care ati spart barierele conventionale si de asta pasiunea nu va muri niciodata.te imbratisez cu dragoste ,prietena frumoasa
Tivadar Emanuel a spus…
For the first time on your blog!
Mi-ar placea sa stiu ce te-a determinat sa scri aceasta postare!
Numai bine!
Bejenaru Gabriela a spus…
este iubirea cea mai puternica forta din univers daca vine cu adevarat din inima,adi multumesc de vizita si te mai astept.
Bejenaru Gabriela a spus…
alena spui lucruri foarte frumoase,noi trebuie sa avem un mister tot timpul pentru a nu ne plictisi unul de altul,o zi minunata iti doresc si sa fii iubita asa cum iubesti si tu.
Bejenaru Gabriela a spus…
depinde cum interpretam acel gol care ramane in urma drogostei,si cand persoana de langa noi pleaca pentru cateva zile exista un gol foarte dureros,multumesc de vizita el cid.
Bejenaru Gabriela a spus…
draga mea nakudo si voi sunteti un cuplu de invidiat,care va iubiti si traiti totul cu pasiune,doi oameni isi unesc destinele pentru ca se iubesc si se respecta ,se adora unul pe altul,dragostea leaga cei doi oameni unul de celalalt.va imbratisez cu drag si sa va iubiti cu aceeasi patima ca la inceput.
Bejenaru Gabriela a spus…
ce ma determinat sa scriu aceasta postare,interesanta intrebare,un simplu raspuns...dragostea si respectul fata de partenerul meu de viata.emanuel
Gabriel a spus…
Poate ca dragostea este intruchiparea misterioasa a asemanarilor dintre ei....mmmm, hai s-o luam si asa, ce zici ?
Bejenaru Gabriela a spus…
poate fi sii asa cum vrei tu gabriel,fiecare are parerea lui despre drogostea sa.
Tivadar Emanuel a spus…
Inteleg!

Iti doresc ca misterul sa ramana mereu partea fascinanta a relatiei voastre care sa-i dea un pic de culoare! ;)
Bejenaru Gabriela a spus…
iti apreciez modul de gandire emanuel si iti doresc mult succes in viata.
Tivadar Emanuel a spus…
Multumesc! La fel!