iubire si fericire.


Iubirea este coloana care susţine lumea să nu se prăbuşească... şi să se stingă pentru totdeauna। Un capăt se sprijină în inima Pământului, celălalt se înalţă şi se pierde în nesfârşitul Universului.

Chiar daca uneori ne doare ca cei pe care ii iubim ne fac sa suferim,adevarata iubire ramane in suflet si ea reinvie cu fiecare mangaiere,alint,soapta,sarutare,toti gresim si toti iubim in felul nostru,sf valentin sa va daruiasc multa iubire si fericire.



Comentarii

ramai treaz a spus…
mai avem multe zile de trait pana la sf. valentin.

iubirea nu inseamna intodeauna fericire
Bejenaru Gabriela a spus…
da asa este mai sunt cateva zile pana la sf valentin,fiecare om iubeste in felul lui,pentru mine iubirea este fericire pentru tine...nu stiu.o seeara palcuta iti doresc ramai trez.
ramai treaz a spus…
...sa merg mai departe cu ``pledoaria`` mea :P...iubirea impartasita este sinonima cu fericrea, cea neimpartasita nu prea. iubind doa tu, ii oferi posibilitatea celuilalt sa te manipuleze
Bejenaru Gabriela a spus…
intr-o relatie doi oameni iubesc ,poate sa te manipuleze doar daca tu ii permiti asa ceva,suntem oameni si avem principii,in ziua de astazi nu mai merge cu fraza:daca ma iubesti trebuie sa faci aia...avem un cuvant de spus,si decizii de luat.ramai treaz
I’m a Christian a spus…
Cine cugetă la Cuvîntul Domnului, găseşte fericirea, şi cine se încrede în Domnul este fericit. -Proverbs 16:20