Să arăţi bine sau să te simţi bine ?


Mulţi oameni fac eforturi pentru a arăta cît mai bine. Dacă te preocupă prea mult aspectul tău atunci este necesar să vezi în tine însuţi dacă faci acest lucru pentru că aşa îţi doreşti tu sau este ceva impus din exterior. Sînt persoane cărora le place să impresioneze prin felul în care arată sau prin ce casă au sau prin ce funcţie deţin. Dacă toate aceste strădanii le fac pentru propria lor plăcere şi le-ar face chiar şi în condiţiile în care nu ar fi nimeni care să-i admire, atunci totul este în regulă. Dar dacă toate aceste reuşite sînt urmărite doar pentru a-i impresiona pe ceilalţi acestea te pot duce la suferinţă pentru că este foarte posibil să ajungi în situaţia de a face pe plac lumii şi nu sufletului tău.

Atunci când arăţi bine aceasta te ajută să te simţi mai bine. Dar atunci cînd te simţi cu adevărat bine aceasta se vede şi în exterior şi arăţi cu adevărat bine. Te simţi bine atunci cînd te iubeşti aşa cum eşti şi îţi urmezi inima.


Comentarii

CORA a spus…
Eu cred ca unii oameni se simt bine atunci cand sunt apreciati de ceilalti. Si acesta este motivul pentru care simt nevoia sa fie pe placul altora. Bineinteles, ca romanul nostru pica in extrema cealalta: simte nevoia sa fie invidiat.
adriana a spus…
nu cred ca ne-am intalnit degeaba pe blogul dalidei; va stept la mine sa vedeti ce minune traiesc; continua aproape zilnic si va rog, daca vreti, sa o prezentati si voi cititorilor vostri; va imbratisez cu drag; imediat sub articol sunt o multime de poze http://adriana-dardindar.blogspot.com/search/label/SFANTUL%20MUCENIC%20FANURIE
nakudo a spus…
daca te simti bine vei arata bine-starea ta sufleteasca se imprima si pe exxterior...esti frumos...te iubesti si te placi...emani viata si frumesete si toti cei din jur te percep frumos..ti-am tradus numele e la mine pe blog unde ai comentat...duminica magnifica iti urez
Bejenaru Gabriela a spus…
cora cateodata nu mai tinem seama daca trebuie sa aratam bine pentru noi insune sau sa le facem pe plac altora,dar din pacate balanta inclina in favoarea celorlalti,adica conteaza ce spun cei din jurul tau,iar acest lucru este dureros pentru o femei care are mai mult decat frumusetea.
Bejenaru Gabriela a spus…
adriana voi veni cu drag la tine
Bejenaru Gabriela a spus…
draga nakudo am citit ce semnifica munele meu si am ramas impresionata,multumesc mult