intrebare

De ce cînd te străduiesti să-i ajuţi pe alţii, ţi se revelează acele rezerve interioare care nu funcţionează atunci cînd încerci să te ajuţi pe tine?

Într-o clipă, o singură clipă şi raiul poate fi dobîndit, ori pierdut.



Comentarii

Nicolae Anca a spus…
Cea mai buna intrebare... asa este! De multe ori suntem buni de sfaturi dar nu reusim sa le urmam pentru noi in totalitate si rasturnam si muntii ca sa ii ajutam pe prietenii nostrii.

Doar cand suntem personal, pusi in fata faptului, ne dam seama cat este de greu sa luam decizii importante!
Bejenaru Gabriela a spus…
la acelasi lucru si eu m-am gandit anckhiy,pentru noi insine nu trebuie sa gandeasca nimeni ,decat noi si atunci trebuie sa luam o decizie buna sau rea,un sfarsit de saptamna cat mai frumos.
Anne a spus…
foarte frumos spus
nakudo a spus…
daca sfaturile sant gratuite draga gabriela?cati se gandesc ca atunci cand zici ceva cineva s-ar putea sa si faca ce spui..cati isi asuma responsabilitatea?cred ca cea mai mare lupta se duce cu noi insine...atunci cand esti in regula ceilalti vad si singuri
Bejenaru Gabriela a spus…
sincer si din pacate nakudo sunt foarte multi creduli pe aceasta lume,avem informatii din belsug dar noi trebuie sa selectam ce este bun atat pentru noi cat si pentru familia noaastra,nimeni nu ne poate obliga sa facem cum vor altii,suntem liber in a gandi ce este bun pentru noi.
Paul a spus…
Sfaturile le selectam, insa, de multe ori suntem influentati negativ de informatiile ce ne parvin, stim ca nu sunt bune si cu toate acestea gustam din nectarul amar al lor, mai usor este sa dai un sfat decat sa il aplici.
Duminica placuta!
Bejenaru Gabriela a spus…
suntem liber sa alegem sfaturile de care avem nevoie,binentele tentatia este mare atunci cand alti ne dat sfaturi si parca dorim sa facem cum spun ei,dar nimeni nu ne obliga,o duminica placuta paul