Familie,iubire,intelegere.

Iubirea incepe sau ar trebui sa inceapa de acasa.Acasa inseamna mama,tata,frate,sora.
Trebuie sa fim dispusi sa invatam principalul limbaj al iubiri partenerului daca dorim sa fim eficienti in a ne face cunoscuta dragostea.
Cei mai multi dintre noi cresc invatand limba parintilor,fratilor care devine limba initiala sau materna,mai tarziu putem invata multe limbi,dar de obicei cu mult efort.Vorbim si intelegem cel mai bine limba matrena.Daca dorim sa comunicam eficient dincolo de granitele culturale,trebuie sa invatam limba celor cu care dorim sa comunicam.
La fel este si in iubire,limbajul emotional al iubirii tale fata de cel al partenerului tot atat de diferit cum este chineza de engleza.Oricat de tare te-ai stradui sa iti exprimi iubirea in engelza,daca partenerul nu o intelege decat in chineza,nu veti intelege niciodata cum sa va iubiti.
Odata ce identifici si inveti acest limbaj al iubiri partenerului cred ca ai descoperit cheia unei casnicii de lunga durata si plina de afectiune.Nevoia de iubire nu se evapora dupa nunta,dar pentru a o pastra vie trebuie sa faca eforturi de a invata limbajul iubiri celuilalt.
Daca dorim ca el/ea sa  simta iubirea pe care o incercam sa i-o comunicam,trebuie sa ne exprimam in limbajul lui/ei.

Comentarii

Loredana a spus…
La multi ani!
Iti doresc un an bun, frumoas, plin de toata iubirea din lume!
Bejenaru Gabriela a spus…
La multi ani,multa sanatate si un an cat ami bun si plin de iubire alaturi de familia ta minunata .Loredana
Unknown a spus…
Ce casuta haioasa ...

Un an nou fericit iti doresc!
Bejenaru Gabriela a spus…
e o casuta din poveste,sa fii fericita crisstina.